Emilie forvandler bar mark til økologisk oase

Emilie forvandler bar mark til økologisk oase
Emilie Ulrik-Petersen pusler om rækker af hvidløg. De er Hammerslys første afgrøde. Når løgene er store, skal de sælges i stedets gårdbutik, serveres på restauranter og puttes i grøntsagsposer. Foto: Jacob Jepsen
INTERVIEW | RUTSKER | MEDLEM
28. JAN 2022 • 15:24
Niels Ebdrup
Journalist

Det nyetablerede økologiske landbrug Hammersly i Rutsker skal blandt andet levere grøntsagsposer og oplevelser til skolebørn. Allerede nu titter de første planter op af jorden.

– Lige nu ligner det noget, der er løgn. Men det skal nok blive godt, siger Emilie Ulrik-Petersen.

Vil du have nyheder uden begrænsning?
- Få fuld adgang til Tidende.dk



Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto

Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er: