Elgiganten holder sig til planen efter rekordår

Elgiganten holder sig til planen efter rekordår
Elgiganten skal ligge i forlængelse af Jysk. Illustration: BRK
NYHED | 30. SEP 2022 • 11:00
Tommy Rømer Kaas
Digital chef
NYHED
30. SEP 2022 • 11:00

Elgiganten arbejder videre mod åbning på Bornholm. Planen hedder fortsat sommeren 2023.


Varehuskæden Elgiganten kom i sit seneste regnskabsår ud med et overskud på 131 millioner kroner før skat. Det tangerer rekorden fra sidste år og konsoliderer forretningen, som i disse år har vokseværk.

Elgiganten sigter efter at åbne 10 nye varehuse i de kommende to år, og her indgår Bornholm – som nævnt mange gange i de senere år – i planen.

Det er således fortsat Elgigantens håb at slå dørene op ved Vibegårdscentret i Rønne i sommeren 2023. Det bekræfter kæden over for Tidende i forbindelse med offentliggørelse af det seneste overskud.

Når Elgiganten åbner i Rønne, vil der være brug for godt 30 medarbejdere, har kæden tidligere oplyst til Tidende.

– Elgigantens strategi er at benytte vores stærke position til at give endnu bedre kundeoplevelser og grønnere valgmuligheder og dermed sikre en langsigtet succes. Vi kommer til at vinde markedsandele i de kommende år generelt men især også på køkkener og B2B (virksomhedens salg til andre virksomheder, red.), siger administrerende direktør i Elgiganten, Peder Stedal, ifølge en pressemeddelelse.

Elgiganten er ifølge kæden selv Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevareprodukter i hjemmeelektronik og hårde hvidevarer. Den blev etableret i Danmark i 1996 og havde ved årets regnskabsafslutning over 2.300 medarbejdere fordelt på 40 varehuse landet over.