Indtil nu er produktionen foregået i København, men de leder efter et produktionslokale på Bornholm, og måske har de fundet et, fortæller han.
– Det har været en kamp. Det er også, fordi vi er ret pernitne omkring, hvad det skal være for et lokale. Udover at det skal være fødevareegnet, så må det gerne have noget sjæl, ligge et godt sted og være tilgængeligt. Så det skal ikke bare være hvad som helst, lyder det fra Anders Heindorff.
Hvis alt går efter planen, vil den første cider af bornholmske æbler komme på gaden i 2023, og har man lyst til at smage den, skal man nok ikke kigge i det lokale supermarked, men på drikkekortet i en restaurant eller på en bar. Årsagen er, at Anders Heindorff og hans makker prøver at formidle noget med deres cider.
– Jeg ved godt, at det virker lidt højtravende, men i og med at vi primært arbejder med vilde æbler, så prøver vi at formidle de steder, hvor æbletræerne har vokset. Det er stedsbundent og fortællende, siger han.