Duo vil forvandle vilde bornholmske æbler til cider
Når cideren kommer på flaske, ændrer syren sig, og bitterheden fortager sig lidt. Det gør, at det bliver nemmere at drikke, forklarer Anders Heindorff, som har lavet cider siden 2015. Foto: Anders Heindorff

NYHED | SVANEKE | MEDLEM
13. JAN 2022 • 07:30
Henrik Nielsen
Journalist

Duo vil forvandle vilde bornholmske æbler til cider

To kompagnoner leder efter lokaler til en ciderproduktion på vilde, bornholmske æbler. Planen er kun at sælge den til restauranter og barer.
At finde et æbletræ midt under en skovtur kan være en dejlig oplevelse. På træet kan hænge de dejligste frugter, som både stiller den lille sult og giver et energitilskud til resten af turen. Alternativt kan der hænge nogle små gnallinger, som er så sure og bitre, at de ikke er værd at spise. Men så kan de komme til at smage godt på en anden måde.

Vil du have adgang til Tidende



Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto

Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er:
Flere nyheder