Chefens søn overtager Sol og Strand Bornholm

Chefens søn overtager Sol og Strand Bornholm
– Vi glæder os til sammen at vise, hvad vi kan – vi brænder for sommerhusudlejning og tiden har vist, at det er lykkes ganske godt, siger Per O. Petersen. Foto: Sol og Strand
NYHED | BORNHOLM | 7. JAN 2022 • 12:07
NYHED | BORNHOLM
7. JAN 2022 • 12:07

Den tidligere bureauchef i Sol og Strand træder tilbage og overlader chefstillingen til sin søn, Tommi Falk.


Per O. Petersen har i 20 år været bureauchef hos Sol og Strand Bornholm, men fra årsskiftet var det slut. Han siger dog langt fra helt farvel til Sol og Strand, hvor han fremover skal figurere i rollen som ejerrådgiver og have den daglige kontakt til ejerne af de mere end 250 sommerhuse og ferieboliger på Bornholm, som lejes ud gennem bureauet. Det er en funktion, han hidtil har passet ved siden af jobbet som bureauchef, men nu kan prioritere endnu mere.

Faklen som bureauchef bliver overdraget til en, der står den tidligere bureauchef Per O. Petersen ganske nær. Det er nemlig hans søn, Tommi Falk, der skal overtage jobbet, skriver Sol og Strand i en pressemeddelelse. Tommi Falk glæder sig til at tage skridtet op, hvor han skal være med til at udvikle markedsføringen af Bornholm som feriedestination.

– Jeg elsker simpelthen Bornholm! Jeg er født og opvokset her, og selvom jeg været væk i nogle år, flyttede jeg tilbage, så snart jeg kunne. Bornholm har alt, hvad jeg drømmer om. Og heldigvis også hvad rigtig mange turister fra ind- og udland drømmer om. Det glæder mig selvfølgelig stort – ikke mindst fordi det også er beviset på, at vi, der har arbejdet i turistbranchen gennem mange år, virkelig lykkes med det, vi har stræbet efter, nemlig at give vores gæster oplevelsen af, hvor dejlig Bornholm er, siger bureauchef Tommi Falk.

Kendt i branchen

Det er ikke helt ukendt territorium, som Tommi Falk bevæger sig ud i. Den nye bureauchef startede i Sol og Strand på Bornholm tilbage i 2002, hvor han var rengøringsvikar. Her hjalp han med at rengøre husene, der var under administration af Sol og Strand. Sidenhen vikarierede han på Sol og Strands kontor på Bornholm samtidig med, at han tog sig af rengøringer og reparationsopgaver i husene.

For halvandet år siden vendte han tilbage til Sol og Strand for at være ferierådgiver. Inden da havde han tre år hos en af konkurrenterne i feriebranchen. Sagt med andre ord, så kender Tommi Falk sine medarbejdere på Sol og Strand-bureauet særdeles godt og branchen i det hele taget, som han efterhånden har været i i 20 år. Og han kender også Bornholm særdeles godt, og hvordan han skal sælge den til turister.

– Vi er den bedste feriedestination i Danmark – og måske endda i hele Europa, og flere og flere får lyst til at opleve vores ø. Det er jo stort, men det er ikke kommet af sig selv. Og det er heller ikke noget, vi skal tage for givet. Vi skal arbejde hårdt og koncentreret på at udvikle de tilbud, vi har til vores turister – ud over vores fantastiske natur og de mange smukke seværdigheder og lokalsamfund, vi kan tilbyde. For turisternes forventninger til turistdestinationerne og de steder, de bor, mens de er på ferie, udvikler sig også. Det skal vi tage højde for, siger den nye bureauchef hos Sol og Strand på Bornholm, Tommi Falk.