Brand lukker butik på ubestemt tid

Brand lukker butik på ubestemt tid
De åbne vinduer fører ind til varelageret hos Normal. Der skal lige ryddes op, før de bliver klar til at åbne butikken igen, fortæller country manager Lars Bjerring. Foto: Sarah Thun Kristensen
NYHED | ABONNENT | 8. JUN 2023 • 11:37
NYHED | ABONNENT
8. JUN 2023 • 11:37

Nattens brand gik hårdt udover varelageret hos materialistbutikken Normal, og butikken holder derfor lukket.

– Det bliver i hvert fald ikke i morgen, vi åbner, fortæller Lars Bjerring.

Han er countrymanager hos detailkæden Normal, og Tidende har derfor ringet til ham for at få en opdatering på situationen i Normal-butikken på Nordre Kystvej i Rønne.

I forbindelse med nattens brand i et cykelskur ved kollegiet 32Nord bredte ilden sig nemlig til lageret hos Normal. Både ild, røg og den medfølgende slukning har medført, at butikken ikke bliver klar til åbning hverken torsdag eller fredag.

– Vi er ved at danne os et overblik over, hvor store skaderne er, men indtil vi ved, hvor voldsomt det er og kender omfanget, kan jeg ikke sige mere om, hvornår butikken åbner igen, siger Lars Bjerring.

Brandslukningen har nemlig medført betydelige mængder af vand i butikken, som skal ryddes op, og det er vigtigt, at butikken er helt sikker at opholde sig i for kunderne, før der kan blive tale om at åbne, forklarer manageren, som dog understreger, at de vil gøre, hvad de kan, for at åbne så snart som muligt.

– Det er ikke en sjov situation, men det vigtigste er, at der ikke er nogle af medarbejderne, der er kommet til skade. Det er bare materielle ting, slutter Lars Bjerring.

Normal er en danskejet detailkæde med 120 butikker i Danmark – der er dog kun denne ene på Bornholm.