Spontan udvidelse
Lige nu har Sissis cirka ti faste medarbejdere ansat i sommerperioden, som hjælper Sisse med rulleis- og churrosvognen. Også selvom det er svært for iværksætteren at lægge ansvaret over hos andre.
– Jeg vil gerne være her hele tiden og vide, at der er styr på det, og at tingene bliver gjort præcis, som jeg gerne vil have det. Det bruger jeg meget energi på. Jeg er så perfektionistisk, at det hele skal bare spille og virke, så jeg tror måske også, at det vil blive for hårdt at være i, hvis jeg udvider. Jeg synes i forvejen, at det er svært at have medarbejdere stående og ikke kunne være her selv, fortæller Sisse Larsen.
Men efter at churrosvognen blev en realitet har hun været nødt til afgive en smule af ansvaret, og ideen til at sælge churros i Snogebæk kom meget spontant, fortæller Sisse.
– Jeg havde slet ikke planer om en ny vogn. Men jeg skulle rejse til Mexico, og inden skulle jeg ned og købe en backpacker-rygsæk i Rønne. På vejen ud for at købe rygsækken, ser jeg så den her vogn stå til salg. Og så tænkte jeg bare: ”Den skal jeg have.”
– Jeg blev enig med mig selv om, at jeg ville tage til Mexico og finde ud af, hvad jeg skulle lave i den nye vogn, når jeg kom hjem. Og de spiser churros overalt i Mexico, så det gav hurtigt sig selv, siger Sissis-ejeren.