Blomme's Place ser tilbage på god første sæson

Blomme's Place ser tilbage på god første sæson
Siden 9. juni i år har Kirstin Brandt Blomgren og Lasse Brandt budt velkommen på Hotel Blomme's Place. Privatfoto
NYHED | SNOGEBÆK | ABONNENT | 27. SEP 2022 • 05:30
NYHED | SNOGEBÆK | ABONNENT
27. SEP 2022 • 05:30

Hotel Blomme's Place, der tidligere på sommeren kunne slå dørene op for et nyrenoveret hotel i den gamle Snogebæk Hotelpension, ser tilbage på en god sommer.

På lidt under et år har det gamle Snogebæk Hotelpension skiftet ejere, gennemgået en renovation og åbnet som hotel under et nyt navn: Hotel Blomme's Place. Den 9. juni i år kunne ægteparret Kirstin Brandt Blomgren og Lasse Brandt altså byde velkommen indenfor på det nye hotel.

Men fra de købte hotellet 1. november sidste år til åbningen den 9. juni, har der været en lang proces undervejs med renovering.

– Der har været mange elementer i den proces. I første omgang var det noget med at få folk til at hjælpe os. Det var svært at få medarbejdere til byggeriet, men da vi først havde sat holdet, så vil jeg sige, at det har været rigtig sjovt. Vi har haft utroligt god hjælp fra en dygtig indretningsarkitekt, som vi spillede virkelig godt med. Det betød, at vi landede på mange kreative løsninger, blandt andet med at vi har træstammer som bordben nogle steder. Lidt skæve løsninger ind imellem, fortæller Kirstin Brandt Blomgren og tilføjer, at de skæve idéer kom fra hendes mand.

– Træstammer i loftet. Natborde, som vi har lavet ud af træstubbe, som vi har hentet i vores svenske ødegård. Natbordslamper, som er lavet af noget birk, som han selv har designet, opremser hun som nogle af idéerne, som de sammen med indretningsarkitekten har fundet frem til.

Kirstin Brandt Blomgren beskriver selv stilen på det nyrenoverede hotel med 25 værelser som 'nordic boho' (nordisk boheme, red.) med naturlige farver og materialer som gennemgående tema. Flere af møblerne er også 'upcyclede', altså gamle møbler, der har fået nyt liv.

– Vi har skiftet rigtig meget ud, men vi har også genbrugt nogle elementer i det omfang, at vi har kunnet få dem til at passe i den nye stil. Det har hun (indretningsarkitekten, red.) kunnet se. ’Det her kan vi bruge, hvis vi gør sådan.’

 

Flere steder på hotellet kan man finde kreative løsninger i træ. Privatfoto 

 

God sæson

Parret åbnede op for hotellet den 9. juni, og her knap fire måneder senere kan de se tilbage på en 'fantastisk sommer'.

– Det er blevet taget utroligt godt imod, det vi har lavet. Folk synes, her er hyggeligt, og at her er lidt anderledes. Vi får at vide, at det er rart, at det ikke er sådan et typisk hotel. Det er måden, vi har indrettet det på, som er meget personlig og afslappet i stilen, siger Kirstin Brandt Blomgren.

Selvom parret har haft en god første sæson, så vælger de allerede at lukke ned for sæsonen på søndag den 2. oktober. 

– Vi har stadig noget på hotellet, vi gerne vil renovere. Derfor har vi brug for god tid her i vinteren. Vi har ikke turdet at holde for længe åbent. Vi kunne godt åbne tidligere, men det tør vi ikke, fortæller hun og tilføjer, at de foreløbigt regner med at åbne op igen 1. maj næste år.

– På mandag går vi i gang med at renovere de to ældste længer af hotellet, der skal danne rammen om en tv-stue og et mødelokale. Og så er det også der, hvor vi har kontor og personalebeboelse. Det er de to områder, vi skal have sat i stand her i løbet af vinteren. Og så har vi også nogle flere planer. Vi har oplevet, at folk er glade for at uderummene spiller sammen med inderummene. Der har vi nogle flere idéer i ærmet. Vi har nogle områder udenfor, der skal beplantes, forklarer Kirstin Brandt Blomgren.

Rejsebureau

Tilbage i marts i år kunne Tidende fortælle, at ægteparret sideløbende med hotellet har startet et mindre rejsebureau, som skal fokusere på Bornholms natur og kultur. Men der er ikke sket så meget endnu på den front.

– Der har været fokus på hotellet, fortæller Kirstin Brandt Blomgren, der har en baggrund i turistbranchen. Hun har tidligere sammen med en kompagnon ejet Bornholm Tours, som blev solgt i 2021.

Det er dog stadig planen, at rejsebureauet skal etableres.

– Absolut. Vi kommer til at bruge det i forhold til noget af det, som vi gerne vil bruge hotellet til næste år. Indtil videre har vi koncentreret os om hotellet og driften, og få det til at spille, som vi gerne vil.

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?