Og der er i den grad noget at fejre. Det vidner rækken af lovord om god musik og store tarteletter om. Mandag aften var der ganske vist pølser på menuen, men Froberg Dahl-parret har i høj grad formået at gøre Ekkodalshuset lands-, hvis ikke verdenskendt for de kæmpetarteletter, som er blevet langet ud af køkkenet de seneste år.
Kigger man på de sociale medier, står der sjældent et eneste ondt ord om Ekkodalshuset. På Tripadvisor, hvor kunder kan skrive nærmest hvad som helst efter besøg på alverdens restauranter, har Ekkodalens spisested 4,5 stjerner ud af fem mulige, og det er en bedrift i sig selv.
Det der med at opbygge et ry, hvor alle bare elsker én, det er bestemt ikke lige til – det kan mange erhvervsdrivende vist skrive under på. Men det er tæt på dét, som Christian Froberg Dahl nu bygger videre på, mens der bliver lagt nye niveauer på musikprogrammet og på de hjemmelavede, uhyre populære tarteletter.
Ekkodalshuset har historie helt tilbage til 1827, hvor det blev opført som fodermesterbolig til Vallensgård. I begyndelsen af 1900-tallet betød jernbanen en stor forøgelse af antallet af gæster, og der opstod et grundlag for salg.
Lige siden er der blevet fortalt gode historier fra det fine sted. Og de fortsætter. Eftertiden vil sågar vise, at Froberg Dahl, som lovede os en overraskelse og altså gav Bornholm kæmpetarteletten, vil stå for en del af højdepunkterne.