Tv i aften: Ingemann udforsker Bornholm med Michael Møllers gule hjelm

Tv i aften: Ingemann udforsker Bornholm med Michael Møllers gule hjelm
Rejseprogrammet "Ingemann og Bornholm" får premiere mandag aften. Værten Peter Ingemann har sin gamle styrthjelm, som han ikke længere ejer, med på knallertrundturen. Foto: Heartland / TV 2
NYHED | ABONNENT | 20. JUN 2022 • 14:30
Jakob Nørmark
Journalist
NYHED | ABONNENT
20. JUN 2022 • 14:30

Den nationale mediebevågenhed omkring Bornholm har kun lige lagt sig, før TV2 i aften har premiere på et alternativt rejseprogram, der foregår på øens landeveje.

Over to afsnit udforsker tv-værten Peter Ingemann Bornholm på sin Puch Monza. På hovedet har han sin gule hjelm, som han sidste år solgte på en velgørenhedsauktion for 50.001 kroner til erhvervsmanden Michael Møller, der driver flere restauranter og ejer Slottet i Rønne.

Til tv-rundturen har Peter Ingemnan lånt hjelmen af Michael Møller, som optræder i begge programmer. 

Tunnelsnak og fiskeri

Knallerten bringer på første etape fra Rønne til Allinge den populære vært, der blandt andet er kendt fra Hammerslag, sammen med en tunnelbegejstret kvinde og en gammel ven, som han møder på de nordbornholmske klipper, skriver TV2 i programomtalen.

Der er lavet to afsnit, og i næste uge vil udsendelsen byde på en samtale med en clairvoyant samt møder med gamle fiskere, en guldsmed, en sommerfuglejæger og tre modige teenagere.

"Ingemann og Bornholm" hedder udsendelsen, der sendes klokken 20.00-20.50 på TV2's hovedkanal. De to afsnit er tilgængelige på TV2 Play.

Peter Ingemann har tidligere lavet en lang række reportageprogrammer på sin knallert, blandt andet med Færøerne, Fyn og Lolland-Falster som destinationer.

Indtægten fra hjelm-auktionen skulle i øvrigt oprindeligt være gået til at finansiere nye byskilte til landsbyen Snave, der på grund af de 20 år gamle Sonofon-reklamer med Polle fortsat får stjålet skilte. Assens Kommune kunne dog ikke tage imod pengene, og i stedet gik Michael Møllers betaling til Blå Kors og til arrangørerne af byfesten i Snave.