Stor national opbakning til Folkemødet i 2022

Stor national opbakning til Folkemødet i 2022
Folkemøde 2021 havde kun 8000 deltagere. Men så havde det til gengæld rigtig mange restriktioner. Fotograf Jens-Erik Larsen.
NYHED | BORNHOLM | ABONNENT | 30. NOV 2021 • 16:30
Berit Hvassum
Journalist
NYHED | BORNHOLM | ABONNENT
30. NOV 2021 • 16:30

Der er stor interesse for deltagelse på Folkemødet i 2022. Nye og gamle kendinge vil tilbage til Folkemødet efter to år med aflysning og besværlige coronarestriktioner. 

Folkemødet i Allinge kommer tilbage i 2022 – som vi elsker det.

Allerede i september kunne direktør i Foreningen Folkemødet, Camilla Laudrup hæve armene til udsigten til et Folkemøde i 2022, som vender tilbage for fuld udblæsning.

Det bekræfter den store interesse for stadepladser. Fristen for at søge en plads på Folkemødet til næste år er netop udløbet og mængden af tilmeldinger sender endnu en gang direktørens arme i vejret.

- Vi er så glade og stolte. Og lettet, fordi det viser, at massevis af organisationer, græsrodsbevægelser og politiske partier fortsat mener, at det er vigtigt at bakke op om Folkemødet, siger Camilla Laudrup.

Sidste år blev Folkemødet helt aflyst og allingeboerne fik byen for sig selv for første gang i ni år, siden Folkemødets begyndelse i 2011.

Og i 2021 måtte folkemødegæster zig-zagge igennem coronarestriktioner og utallige koncerthegn, som var stillet op for at adskille de 8000 deltagere i en forkortet udgave på tre dage istedet for fire. 

- Nu glæder vi os til et folkemøde tilbage i fuld form med alle politiske partier og de store brede organisationer. Det viser med al tydelighed, at folkemødet som arrangement fortsat er meget vigtigt. Vi er det brede folkemøde, som samler på tværs af sektorer og politiske skel, fortæller Camilla Laudrup.

Folkemødet 2022 afholdes fra den 16.-19. juni.