Snus til efteråret
Torsdag i sidste uge gik solen ned med en helt klar himmel som baggrund. En større gruppe bornholmer havde samlet sig i granithavnen Helligpeder for at nyde synet. De smukke granitmoler står på gamle sænkekasser af træ, der i den kommende tid skal afstives, hvis molen skal bevares.

VEJRET | BORNHOLM | GRATIS
13. SEP 2021 • 07:48
Martin G. Hansen
Journalist

Snus til efteråret

Det bliver en grå tur på arbejde på Bornholm her til morgen med overskyet vejr og temperaturer på mellem 14 og 15 grader.

Det fortæller DMI.

I løbet af dagen stiger tempeaturen kun en grad eller to, og selvom solen lader til at bryde igennem skydækket i løbet af formiddagen, vender skyerne stærkt tilbage henover middag.

På Sydbornholm kan de, der er til de små glæder, se frem til, at temperaturerne bliver et par grader højere – op til 19 grader – og med lidt mere sol.

Til gengæld byder aftenen ikke på et særlig stort temperaturfald, hvor hele øen kan gå i seng til temperaturer udenfor på 15-16 grader.

En af dagens spændende begivenheder set med bornholmske øjne er, at de eftertragtede michelinstjerner bliver uddelt. 26 danske restauranter deles lige nu om 35 stjerner, deriblandt Kadeau Bornholm, der lige nu har en enkelt stjerne, samt Kadeau København, der har to stjerner. Flere nyheder