Slut Folkemødet af på Bornholms Kunstmuseum

Slut Folkemødet af på Bornholms Kunstmuseum
Lørdag d. 19. juni huser Clement Kjersgaard Bornholms Kunstmuseum med foredraget "Er demokratiet i krise?". Foto: Pr-foto
| 15. JUN 2021 • 21:16
Af:
Marie Hofman

15. JUN 2021 • 21:16

KULTUR

Lørdag den 19. juni klokken 16.00 til 17.45 har man muligheden for at runde folkemødedagene af med foredrag på Bornholms Kunstmuseum.

Her gæster Clement Kjersgaard nemlig museet med foredraget "Er demokratiet i krise?", oplyser Bornholms Kunstmuseum i en pressemeddelse.

Clement er student fra Hong Kong og uddannet ved Universitetet i Oxford. Han har siden 2002 været udgiver af magasinet RÆSON og siden 2004 tv-vært for DR. Igennem sin karriere har han vundet flere priser som blandt andre Publicistprisen, Den Berlingske Journalistpris og flere TV-Priser. Det er tredje gang, at Clement Kjersgaard holder foredrag på Bornholms Kunstmuseum i forbindelse med Folkemødet. Til foredraget vil der være god tid til både spørgsmål og debat – også om, hvad årets diskussioner i Allinge har vist om dansk politik. På grund af begrænsede pladser er tilmelding nødvendig, og billetter kan købes på Bornholms Kunstmuseums hjemmeside.