Samarbejde med købmand giver glade børn
Formand Martin Jensen fra Red Barnet på Bornholm fremhæver Rema 1000 i Gartnervangen i Rønne som en stor hjælp i forbindelse med foreningens sommerlejr. Arkivfoto: Berit Hvassum

FRIVILLIGT | HOLSTERODDE | GRATIS
26. JUL 2021 • 10:13
Henrik Nielsen
Journalist

Samarbejde med købmand giver glade børn

I denne uge arrangerer Red Barnet sommerlejr for lokale børn og familier i udsatte positioner. Det foregår på Holsterodde Feriekoloni, hvor 12 frivillige har planlagt opholdet for lejrens deltagere.

De frivillige er klar med sjove aktiviteter, og med Holsteroddes beliggenhed har børnene alle muligheder for at opleve, larme og lege med forældre og frivillige, fortæller formand Martin Jensen fra Red Barnet på Bornholm i en pressemeddelelse.

Red Barnet på Bornholm har indgået et samarbejde med Rema 1000 i Gartnervangen i Rønne, som leverer friske råvarer til lejren. Brød køber man hos Bager Mortensen i Nexø.

Martin Jensen fremhæver især købmand Niclas Fuglsang fra Rema 1000-butikken, som har bestilt ekstra friske varer og doneret frugt, grønt og husholdningsartikler til sommerlejren.


Købmand Niclas Fuglsang er en stor hjælp for Red Barnet på Bornholm. Arkivfoto: Berit Hvassum

– Vi er taknemmelige for at have et godt samarbejde med Niclas. Det kan ikke overdrives, hvor stor en hjælp Rema 1000 i Gartnervangen har været igen i år med at sikre kvalitetsforplejning til børn, forældre og frivillige, siger Martin Jensen i pressemeddelelsen.Flere nyheder