PL Entreprise: Vi kunne sagtens sælge flere andelsboliger

PL Entreprise: Vi kunne sagtens sælge flere andelsboliger
Jens Koefoed vil gerne bygge flere andelsboliger i Rønne. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
BOLIGER | RØNNE | ABONNENT | 16. OKT 2021 • 17:30
Holger Larsen
Journalist
BOLIGER | RØNNE | ABONNENT
16. OKT 2021 • 17:30

Direktøren ville meget gerne bygge flere boliger af denne slag.

– Det specielle ved det projekt var, at alle boliger var solgt, inden vi gik i gang med byggeriet. Det var meget længe siden, at der sidst var bygget boliger i Rønne Nord, og der var rift om dem.

Det siger Jens Koefoed, direktør for PL Entreprise, som stod for andelsboligbyggeriet på Christians Plads i Rønne Nord. Her startede byggeriet af 12 andelsboliger i efteråret 2020 på en grund, som tidligere var udlagt til butiksområde.

– Boligerne er energivenlige, vedligeholdelsesfri og ældrevenlige. Det er det, der gør dem attraktive, og jeg hører også mange sige, at de er glade for at bo i klynger, hvor man har noget selskab. Det er også med til at gøre husene på Christians Plads attraktive, at de ligger tæt på skov og strand, tilføjer Jens Koefoed.

De 12 andelsboliger er etableret i tre bygninger med fire boliger i hver. Foto: Holger Larsen


Direktøren ville meget gerne bygge flere boliger af denne slags:

– Det havde været glædeligt, hvis kommunen havde været klar med nogle grunde, hvor man kunne bygge nogle flere af disse boliger. Der er efterspørgsel efter flere, men jeg kan bare ikke finde nogle grunde.

Hvor ville du gerne bygge dem?

– Meget gerne i Rønne. Jeg kunne sagtens lave et projekt til i både i nord og syd. Jeg kan ikke mindes, at der i min tid har været så meget gang i boligbyggeriet. Det er nu, at kommunen skulle have været på forkant og klar med en masse grunde, mener Jens Koefoed.