- På andre julemarkeder i for eksempel i København og Tyskland halter kvaliteten ofte og man ser, at det er sådan noget krimskrams, der bliver solgt. Derfor var det også fra starten vigtigt for mig, at produkterne her var af høj kvalitet og tit også bornholmske. Der må ikke slækkes på kvaliteten, for det er også, hvad vi har modtaget meget ros for, siger arrangøren.
Derfor er ambitionen, at niveauet forbliver højt, mens markedet vokser sig større år for år. Helt konkret skal der næste år fokuseres på flere madboder, siger Pernille Bülow.
For der er stor efterspørgsel på alt spiseligt op til jul, hvor produkter som røgvarer, slagterivarer og chokolade i stor stil er blevet langet over disken.
- Jeg kunne godt tænke mig flere madboder, det kunne for eksempel være en bod, der solgte grillede ristepølser. Men det er sådan nogle småting, vi skal kigge på. Generelt skal vi bare blive ved med at udvikle os og lære henad vejen, lyder det fra Pernille Bülow.