Slagter Riddersborg, Rønne. Oldemors bornholmske spegepølse på langtur. Sådan lyder overskriften i avisen lørdag den 28. august 1976, hvor Bornholms Tidende bringer en større artikel om den navnkundige slagter på hjørnet af Østergade og Søndergade i Rønne. Anledningen er, at Nora og H.C. Riddersborg snart kan fejre 25 års forretningsjubilæum, og at virksomheden eksporterer pølser ved juletid. Videre står der, at i dag er slagteren fagmanden, der kan råde husmoderen som en anden madkonsulent om stegetider med mere. – Der bruges bedre kødkvalitet end for 25 år siden, siger slagteren, og med gode kvaliteter kød skal man være nøjeregnende med tilberedningstiden for at få et godt resultat. Slagteren startede i den lille butik bagerst, der i dag blandt andet sælger garn. I dag er der ingen "rigtige" slagterbutikker tilbage i byen, og bygningen i forgrunden ejes nu af Rønne Ejendomshandel.