Nyt program skal lokke publikum ind på hjemmesiden

Nyt program skal lokke publikum ind på hjemmesiden
Jette Glavind Pedersen, der er formand for Teaterforeningen Bornholm, er glad for sæson 2021-22 program. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
| ABONNENT | 7. JUN 2021 • 16:17
| ABONNENT
7. JUN 2021 • 16:17

KULTUR

– Vi synes, det er et kanon godt program, vi præsenterer for sæsonen 2021-22, siger Jette Glavind Pedersen, som er formand for Teaterforeningen Bornholm, idet hun tilføjer:

– Og det er udkommet i et nyt layout.

Det er det nemlig, gennem mange år har teaterforeningens program været en lille tæt sag i A5-format, men nu er det vokset til det større A4-format, og er samtidig slanket ned til seks sider.

Er det en sparemanøvre?

– Nej nej nej, svarer Jette Glavind Pedersen.

– Det handler om, at vi ønsker at bevare og udbygge vores onlinebooking, og vores hjemmeside, teaterforeningenbornholm.dk, skal styrkes mere og mere og udbygges med diverse informationer. Det vil sige, at man blandt andet skal kunne finde youtube-links, interview med relevante personer og så videre. Det betyder, at vores publikum vil kunne bruge hjemmesiden meget mere aktivt, og derfor synes vi ikke, vi behøver at have en helt så voldsom brochure, som vi har været vant til.

Teaterforeningsformanden påpeger i øvrigt selv, at der er lidt skæbnens ironi over, at dette nye tiltag med en brochure, som mere skal ses som en inspiration til at besøge hjemmesiden, falder samtidig med, at der var nedbrud på billetten.dk netop mandag formiddag, da foreningen åbnede for medlemmernes onlinebestillinger.

Nye producenter

– Men vi syntes, det var på tide med noget nyt, og vi har også haft den gamle brochure i mere end 20 år, siger hun.

– Folk kan ikke læse helt så meget om den enkelte forestilling, men der er de nødvendigste oplysninger, og så kan de altså gå ind på vores hjemmeside og læse videre, hvis de har lyst.

Den kommende sæson byder på et antal forestillinger på niveau med, hvad teatergængerne har været vant til, idet der er 23 forskellige forestillinger at vælge imellem.

– Som sædvanlig breder vi os også over de forskellige genrer, vi har både dans og drama, klassikere, musikforestillinger, krimi, opera samt børne- og familieforestillinger, siger Jette Glavind Pedersen.

– Ud over på teatret har vi også to forestillinger på Gudhjem Museum og en i Musikhuzet i Rønne. Og så har vi entreret med et par nye teatergrupper i forhold til dem, vi kender, såsom Randers Teater, som kommer med "Forræder" og Parkteatret, som kommer med "Driving Miles". Vi kan nemlig også godt lide at vise nogle nye producenter.