Nykerpensionister besøgte tv-station

Nykerpensionister besøgte tv-station
"Der har jeg også stået", kunne flere medlemmer af Nyker Pensionistforening sige til sig selv, da de onsdag aften så nyhedsoplæseren fra TV 2/Bornholm i fjernsynet. Eget foto
NOTITS | 22. SEP 2024 • 16:00
NOTITS
22. SEP 2024 • 16:00

Medlemmer af Nyker Pensionistforening besøgte onsdag TV 2/Bornholm i Aakirkeby. Blandt andet blev nyhedsstudiet vist frem, hvor de besøgende kunne se sig selv i kamerabilledet.

– Det var specielt spændende at komme ind i nyhedsstudiet, som var overraskende småt, ligesom der var adskillige journalister, der arbejdede inde i redaktionslokalet – og der var mange ansigter, der var kendt fra skærmen, skriver foreningens formand, Sven-Erik Sørensen, i en pressemeddelelse.

– Alle teenagere ville have jublet højt under besøget, idet ALLE sad bag en – og ofte flere – skærme. Der var nogen, der forsøgte at tælle, hvor mange der var, men de måtte opgive, fortsætter han.

Forinden fortalte de to redaktionschefer Peter Funch og Michael Olsson om tv-stationens historie frem til i dag. Senere på eftermiddagen blev de to nærmest bombarderet med spørgsmål fra alle sider, mens der blev indtaget kaffe og en fantastisk velsmagende kringle, men Sven-Erik Sørensen roser de to chefer for at svare godt for sig.

– Men de har jo også været der i mange år, og går der til dagligt, konstaterer han.

Klokken 16.30 gik turen hjem til Nyker med Jan-Oles bus.

– Den snak, der gik i bussen på vej hjem, antydede, at det havde været både en spændende og lærerig dag.

– Det er ganske vist, at alle de deltagere der så nyhedsoplæseren på TV 2/Bornholm denne onsdag aften med stolthed i stemmen kunne sige: ”Der har jeg også stået”.

Nyker Pensionistforenings næste arrangement er den 2. oktober, hvor Lillian Hjorth Westh holder foredrag om skuespilleren Erik Clausen.

– Det er der mange, der glæder sig til.



FÅ ABONNEMENT