– Vi kommer med meget erfaring fra nogle rigtig gode hoteller med høje standarder. Det vil vi gerne give vores gæster her, men på en mere nede på jorden-måde. Det ene udelukker jo ikke det andet. Vi vil have førsteklasse service, god mad og vin og så en familiær følelse, siger Kathleen Beyer Isaksen.
– Ja det skal være et sted, hvor alle er velkomne, hvor folk kan være sig selv og slappe af. Og så vil vi gerne være kendt for god mad, god vin og godt selskab for lokale såvel som turister, supplerer Casper Beyer Isaksen.
Børn og hunde er meget velkomne på hotellet. På det punkt adskiller Hotel Pepita sig fra andre finere hoteller, og det er helt bevidst, fortæller parret.
– Jeg synes, det er så ærgerligt, når der står, at et hotel er for gæster fra 14 år og op. Børn er jo vores næste generation af hotel- og restaurantgæster, så hvorfor ikke bringe dem ind i den verden tidligere? Vi har selv set, hvordan man kan binde flere generationer til et hotel, og det vil vi også gerne have her, siger Casper Beyer Isaksen.