Ny sektorformand i FOA: 'Forhåbentlig kan jeg være med til at gøre en forskel'

Ny sektorformand i FOA: 'Forhåbentlig kan jeg være med til at gøre en forskel'
Kennet Holm-Mortensen er ny formand for FOA Bornholms pædagogiske sektor. Arkivfoto: Elisabeth Krogh
FAGLIGT | BORNHOLM | 25. AUG 2021 • 08:31
Henrik Nielsen
Journalist
FAGLIGT | BORNHOLM
25. AUG 2021 • 08:31

FOA Bornholms pædagogiske sektor valgte tirsdag aften ny formand. Valget faldt på Kennet Holm-Mortensen, fremgår det af en pressemeddelelse.

Kennet Holm-Mortensen har beskæftiget sig med det pædagogiske felt i 12-13 år. Han begyndte som pædagogmedhjælper i en SFO og blev senere klubmedhjælper og handicaphjælper. I dag arbejder han som skolepædagog på Svartingedal Skole i Hasle.

– Jeg har de seneste fem og et halvt år arbejdet på Svartingedal skole og SFO som både støtte i klasserne og varetaget hvervet som teamkoordinator for SFO'en. Jeg underviser i svømning, hvor jeg her i efteråret også tager DGI's grunduddannelse for svømmeinstruktører, siger han i pressemeddelelsen.

Privat er Kennet Holm-Mortensen gift med Camilla og far til tre drenge. Han er født og opvokset på Stevns med en bornholmsk far. Han flyttede selv til øen i 2010, uddannede sig til pædagogisk assistent og blev hængende, da livet var veletableret efter endt uddannelse.

– I fritiden er der gang i den med tre drenge, der spiller fodbold. Vi har en lille båd, der skal luftes indimellem, og jeg er blevet lidt bidt af landevejscykling, som jeg har brugt noget tid på de seneste to-tre år. Min kone Camilla er dagplejer, så der er generelt godt med liv i huset, fortæller han.

Han stillede op til formandsposten på opfordring fra en kollega og efter samtaler med familien, den afgående formand og FOA.

– Jeg vil selvfølgelig skulle arbejde mig lidt varm i dette hverv, men jeg tror på, at det nok skal blive godt, og forhåbentlig kan jeg være med til at gøre en forskel for sektorens medlemmer, siger Kennet Holm-Mortensen.