– Jeg er stor fan af fransk madlavning og det italienske køkken, gerne med et twist. Min favoritrestaurant er Brace i København, det er italiensk mad med et nordisk twist. Det behøver ikke at være fine-dining, når jeg er ude for at spise. Hvis det er med familien, skal det helst være så afslappet som muligt. Når det er med kæresten, må det gerne være af højere kvalitet nu, hvor vi begge er uddannet kok.
Hvordan ser en arbejdsdag ud for en køkkenchef?
– Lige nu ser det sådan ud, at der er møde klokken 10 om morgenen, og så er jeg hjemme klokken 23 eller midnat. Vi starter fra bunden af, og der er mange ting, der skal gøres lige pt. Vi åbnede først i torsdags, og vi har kørt små 40 gæster i løbet af weekenden. Når vi er på arbejde så tidligt, er det, fordi at vi forbereder en masse mad både til frokost- og aftenmenuen. Fordi vi er nye, er der nye systemer, der skal sættes i værk. Vi bruger tid på at organisere køkkenet på en helt ny måde end før. Vi står ikke bare og laver mad 12 timer i streg, der er også meget planlægning. Blandt andet laver vi aftaler med lokale leverandører, så vi kan sikre os de bedste råvarer.
Hvad er dit bedste måltid nogensinde?
–Det må være en jomfruhummer, som jeg fik hos Restaurant Brace. Der er bare noget over en godt tilberedt hummer med fantastisk garniture til. Alle smagene passede bare sammen. Jeg sad tilbage med følelsen af, hvordan har lavet det her? Det er nok den bedste følelse jeg kan sidde tilbage med efter en ret. Det er inspirerende, når man som kok sidder på en restaurant og tænker, kan jeg få opskriften?