– Lige så vel som jul og vinterferie, som vi gik glip af, så er påsken god. Det er faktisk 14 gode dage, for det er lidt før og lidt efter, at folk er her. Så det så vi meget gerne. Men hele tiden ud fra, at det selvfølgelig skal være forsvarligt, siger han.
Der er brug for lidt lys for enden af tunnellen, så restauranter kan få en idé om, hvornår de kan åbne igen, mener Karina Nybo i Det Gamle Posthus. Hun tilbyder takeaway, men savner at kunne anrette på tallerkener. Arkivfoto: Allan Rieck
Karina Nybo tror ikke på, at hun kan åbne Det Gamle Posthus til påske. Hendes egen mavefornemmelse siger, at det nok bliver i maj, eller i bedste fald midt i april:
– Det er en gisning, der står for min egen regning. Jeg tror ikke, vi får lov til at åbne før, og jeg er 100 procent sikker på, at vi åbner med masser af restriktioner. Det bliver ved med at fortsætte i vores branche, det er 100 procent.