Legetøjsbutik åbner i Snellemark Centret

Legetøjsbutik åbner i Snellemark Centret
De to initiativtagere til legetøjsbutikken, Keld Andersen og Flemming Gildhoff – sammen med ejendomsmægler Steffen Lorentzen fra Bornholms Erhvervsmægler/Rønne Ejendomshandel i det endnu tomme butikslokale i Snellemark Centret. Foto: Bornholms Erhvervsmægler/Rønne Ejendomshandel
ERHVERV | RØNNE | ABONNENT | 17. JUL 2021 • 10:00
Holger Larsen
Journalist
ERHVERV | RØNNE | ABONNENT
17. JUL 2021 • 10:00

Bornholms Erhvervsmægler ved Steffen Lorentzen & Ole Rømer har fundet en ny lejer til det store lokale, der tidligere husede Ny Form Sport.

Kids Coolshop Bornholm bliver navnet på den store Legetøjsbutik, der åbner i efteråret i lokalerne. Det er Flemming Gildhoff og Keld Andersen, der har fået ideen til at få en stor legetøjsbutik til Bornholm, oplyser Rønne Ejendomshandel i en pressemeddelelse.

– Der mangler ligesom noget for de mindste på Bornholm. Det kender jeg fra min egen familie, hvor vi har tre piger, siger Keld Andersen til Bornholms Tidende.

Fætter BR havde i mange år legetøjsbutik i Rønne. Den lukkede imidlertid i december 2018, da selskabet bag gik konkurs. Selvom butikken i Rønne efter sigende gik godt, har ingen indtil nu forsøgt sig med at åbne en ny legetøjsbutik på Bornholm.

– Det er en spændende opgave at finde ud af, om vi kan få en fornuftig forretning ud af det. Vi har stadig Ernas Børnebutik, men der har tidligere været plads til både den og BR, så vi mener, at der igen vil være plads til to legetøjsbutikker, siger Keld Andersen.

En ny branche

– Det er også en udfordring for os, fordi vi ikke kender branchen på forhånd. Jeg er til daglig ansat i forsikringsbranchen. Flemming Gildhoff er lageransat, og vi har sammen nogle huse, vi lejer ud. Så vi har i forvejen et samarbejde, fortæller Keld Andersen.

Keld Andersen har søgt orlov i et halvt år for at kunne koncentrere sig om opstarten af butikken.

– Det er planen at åbne den 1. oktober. Vi håber på, at der kommer nogle reoler i weekenden, og så begynder der i august at komme varer hjem til butikken. Vi bliver en del af en landsdækkende kæde med de fordele, det giver af blandt andet bytteservice, indkøb med videre, og vi får Bornholms største udvalg af legetøj, siger Keld Andersen.

Kids Coolshop har i forvejen 17 legetøjsbutikker fordelt over resten af landet.