Jubi – endelig var der sommerfest

Jubi – endelig var der sommerfest
Sommerfesten er en god anledning til at børn, forældre og bedsteforældre lærer hinanden at kende på kryds og tværs. Foto: Jens-Erik Larsen
BØRN | HASLE | ABONNENT | 1. SEP 2021 • 11:00
Holger Larsen
Journalist
BØRN | HASLE | ABONNENT
1. SEP 2021 • 11:00

– Nu må vi endelig holde sommerfest igen, og vi har lidt over 100 tilmeldinger.

Det var en glad leder af Naturbørnehaven i Hasle, Katrine Branth, der tirsdag eftermiddag kunne byde velkommen til årets sommerfest i børnehaven på Fælledvej.

Her er sommerfesten en tradition, som samler både børn, personale, forældre og bedsteforældre. Sidste år måtte man springe over festen på grund af corona, og derfor havde man også inviteret de børn, der startede i skole i august, så de ikke gik glip af noget.

Kage og kaffe, underholdning med sange og fællessang, hygge og samvær var på programmet, som blev sluttet af med grillmad.

– Vi har ikke det store program, men vi glæder os over at kunne være sammen igen allesammen under normale forhold. Vi nyder bare, at coronaen er ved at slippe sit tag, selv om vi har været forskånet her hos os. Vi har kun en lille børnegruppe, så vi har ikke haft brug for at dele legepladsen op eller at ændre så meget på hverdagen. Det med at skulle være meget udenfor er vi jo vant til i forvejen, siger Katrine Branth.


Det er dejligt med en lille pause i sandkassen. Foto: Jens-Erik Larsen


Får fuldt hus igen

Den lille private børnehave har plads til 25 børn, men har ikke fyldt op lige nu, efter at en del børn er startet i skole.

– Det er fint, at børnegruppen får lov til at finde sig selv igen, efter at de store børn er stoppet for at starte i skole. Historien plejer at sige, at der bliver fyldt op igen, så man skal lige have lidt is i maven, og det bliver der igen, siger Katrine Branth.

Fem børn starter i børnehaven hen over efteråret, og så har den igen fuldt hus, når det bliver den 1. december, oplyser lederen.

1. oktober starter tre børn og så en igen 1. november og en den 1. december.