DMI: Her er chancen for sol størst

NOTITS | DAGENS VEJR | 13. FEB 2024 • 06:14
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS | DAGENS VEJR
13. FEB 2024 • 06:14

Tirsdagens vejr bliver mest tørt og skyet med temperaturer mellem to og fire grader. I løbet af dagen vil der endda være perioder med lidt sol, fortæller DMI i regionaludsigten for Bornholm. Af de mere detaljerede, timeinddelte udsigter for de bornholmske byer fremgår det, at chancen for sol er størst på den østligste side af øen.

Solen står i øvrigt op klokken 7.27, og den ser ud til at kigge frem i formiddag, og på østkysten kan man ifølge DMI opleve den igen i eftermiddag, før den går ned klokken 17.02. Vinden bliver hele døgnet let til frisk omkring sydvest.

I aften og nat bliver det efterhånden overskyet med udbredt regn, og temperaturen stiger ganske lidt til mellem tre og fem grader.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 01-03-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Fredag: Jævnt kedelige og homogene priser resten af fredagen. Spring kogespidsen (kl. 17-21) over – den er dyr - hvis du kan. Ellers er det hip som hap. Prisforskellen denne fredag torsdag mellem det kvartalsfastsatte produkt til det variable timeprisprodukt er 21%.  Opdateret kl. 00.14. Næste opdatering kl. 13.14.

Bornholms energi og forsyning