DBU aflyser alle stævner
Der bliver ikke spillet futsal på denne side af nytåret. Arkivfoto: Henning Sigvardsen

NYHED | BORNHOLM
18. NOV 2021 • 14:59
Jesper Gynther
Journalist

DBU aflyser alle stævner

Coronasmitten er stigende på Bornholm, og derfor har DBU Bornholm nu valgt at aflyse alle indendørsstævner frem til nytår. Det gælder alle rækker og stævner inklusive futalturneringen.

Lokalunionen oplyser i en pressemeddelse, at aflysningerne også skyldes, at man allerede har oplevet en lang række afbud fra klubbernes hold, hvilket devaluerer det sportslige setup til stævnerne. 

– Beslutningen er taget for at undgå for meget aktivitet på tværs af de enkelte klubber. Vi er bevidst om, at ikke alle på Bornholm har samme holdning til smitte, smittetryk og så videre, men vi håber, I vil se med positive øjne på beslutningen, fortæller DBU Bornholms administrationschef, Morten Blem, som understreger, at det, ikke er et påbud, som DBU Bornholm har modtaget.

Lokalunionen opfordrer desuden til, at klubberne fortsætter træningen enten inde eller ude. Der vil være en del haltid til overs, som vil blive muligt at booke, og man kan som klub afvikle træning for årgange som for eksempel stadigvæk mødes i skolerne med mere.

– Vi er ærgerlige over udviklingen, men håber med dette tiltag at det lykkedes at få smittetrykket til at vende igen, fortæller Morten Blem, som oplyser, at DBU Bornholm vil forsøge at afvikle anden halvdel af stævnerne som planlagt i vinteren 2022.

– Vi vil ligeledes nu starte en proces, hen mod et turneringskoncept fremadrettet (sæson 2022-2023) for indendørsaktiviteten, som tilpasses de vilkår, som vi formentlig kommer til at slås med en del år endnu, fortæller Morten Blem og oplyser, at klubberne vil blive orienteret om dette løbende.Flere nyheder