Coop-butikker holder digitale generalforsamlinger
En del årsmøder og generalforsamlinger foregår via Coops app. Foto: Henrik Nielsen

19. APR 2021 • 11:22 • AF HENRIK NIELSEN • GRATIS

Coop-butikker holder digitale generalforsamlinger

Ikke færre end cirka 200 af Coops butikker holder digitale årsmøder eller generalforsamlinger i denne uge. På Bornholm er det seks, der gør det i denne uge, mens en enkelt gør det i næste uge. Det fremgår af en oversigt på Coops hjemmeside.

Årsmøderne og generalforsamlingerne er butikkernes demokratiske fundament, hvor medlemmerne har mulighed for at få medbestemmelse, og for første gang kan de være med hjemmefra via Coop-app’en til mødet i deres lokale Kvickly, Super Brugsen og Dagli’ Brugsen, fremgår det af en pressemeddelelse.

– Siden slutningen af januar i år har 565 bestyrelsesmedlemmer i butikker og brugsforeninger været på kursus i den tekniske eller praktiske afvikling af et digitalt årsmøde eller generalforsamling. Vi er meget tilfredse med, at bestyrelserne har taget muligheden til sig på denne her måde og ser frem til at fejre medlemsdemokratiet med et ordentligt brag, trods corona, fortæller foreningsdirektør Mike Dranov i pressemeddelelsen.

I denne uge gennemfører Kvickly i Nexø og Rønne, Super Brugsen i Allinge, Hasle og Klemensker samt Dagli’ Brugsen i Gudhjem digitale årsmøder eller generalforsamlinger. I næste uge gør Super Brugsen i Aakirkeby det også.

Coop-formand Lasse Bolander er glad for, at det er lykkedes at nytænke medlemsdemokratiet, så medlemmerne kan deltage digitalt og få indflydelse på den fælles virksomhed og deres egen butik på en sikker og tryg måde.
Debat: Biblioteket ingen ønsker
7. MAJ 2021 • 16:16DEBAT • GRATIS

Debat: Biblioteket ingen ønsker

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.