Byting vil hædre ildsjæl

Byting vil hædre ildsjæl
Peter Verner Krogh modtog i 2020 Hasle Bytings ildsjælepris for sit græsrodsarbejde for at få genetableret en overbygning på Svartingedal Skole. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
| 20. JAN 2021 • 12:53
Holger Larsen
Journalist

20. JAN 2021 • 12:53

Hasle Byting har modtaget to kandidatforslag til ildsjæleprisen. Der kan stadig komme nye kandidater, idet fristen for indstillinger er den 31. januar.

Prisen ventes uddelt i forbindelse med bytingets repræsentantskabsmøde, hvor bestyrelsen har udmeldt 24. marts som en foreløbig dato.

Det bliver i øvrigt 10. gang, at bytinget uddeler ildsjæleprisen, som blandt andet gives for et stort engagement og for at skabe synlighed og resultater i lokalsamfundet.

Hasle Byting håber også snart at kunne uddele en byforskønnelsespris. Der er modtaget nogle indstillinger, men en dato for en eventuel uddeling er ikke fastsat.

Formålet med byforskønnelsesprisen er at udtrykke bytingets påskønnelse af en særlig indsats for opnåelse af et smukt bybillede i Hasle Bytings forenings-/interesseområde – hvilket vil sige, at prisen også kan gå til for eksempel Muleby eller Vang.