Bryggeri fylder fem år
Jessica og Christian Andersen startede Penyllan Bryggeri. Arkivfoto: Berit Hvassum

4. JUL 2020 • 07:16 • AF METTE-MARIE ANDERSEN • GRATIS

Bryggeri fylder fem år

Lørdag er det fem år siden, Penyllan Bryggeri bryggede sin første bryg, og det bliver fejret på bryggeriet på Havnevej i Tejn.

Fra klokken 12 er der smagsprøver på bryggeriets nye øl "Rugbrød", og der er mulighed for at nyde bryggeriets andre øl på stedet eller købe noget med hjem fra butikken. På fødselsdagen og alle andre dage i løbet af sommeren er der tændt op i grillen uden for bryggeriet, hvor der bliver serveret en amerikanskinspireret menu bestående af cornbread, coleslaw og grillede spareribs.

Bryggeriets fødselsdag falder nemlig på samme dato som den amerikanske uafhængighedsdag. Der vil i dag også være musikalsk underholdning leveret af DJ Baconfar og DJ Øvre Kridt. Festen slutter klokken 20.

Det er parret Jessica og Christian Andersen, der startede Penyllan Bryggeri, og som var de første i Danmark til at åbne et bryggeri specialiseret i vildgæret øl. Deres første øl blev lanceret for to år siden, og siden da har bryggeriet modtaget Det Gastronomiske Akadamis Æresdiplom og en kåring som nummer to bryggeri i Danmark på Untappd.com.

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.