Brugs satser på at sætte rekord igen i år

Brugs satser på at sætte rekord igen i år
Superbrugsen i Allinge. Foto: Jacob Jepsen
| ABONNENT | 22. APR 2021 • 20:48
Af:
Marie Hofman
| ABONNENT
22. APR 2021 • 20:48

ERHVERV

Det var et overvældende positivt resultat, som Superbrugsen i Allinge kunne præsentere ved onsdagens årsmøde.

Her kunne man konstatere, at 2020 slog alle rekorder for omsætning. Et resultat, der sker på trods af at store arrangementer som Folkemødet og Wonderfestiwall var aflyst, men på grund af et brag af en turistsæson sidste år, fortæller brugsuddeler Ralf Due.

– Det er helt utroligt, og vi havde aldrig forestillet os det, dengang vi lukkede ned i marts sidste år, siger Ralf Due og tilføjer, at han tror, det er muligt at gentage succesen i år.

– Vi så et helt overvældende besøg til påske i år, hvor mange turister allerede kom weekenden før og blev en hel uge. Så hvis det er en indikator på den sæson, vi går ind i, så tror jeg godt, at vi kan toppe rekorden fra sidste år, lyder det fra Ralf Due og tilføjer, at større arrangementer i år vil vende tilbage i mindre eller normalt format, hvilket bidrager til optimismen.

– Det er svært at sige, hvad Folkemødet bliver til, fordi de stadig planlægger, hvad der kan lade sig gøre. Men det er trods alt bedre, at der kommer et Folkemøde i forhold til sidste år. Derudover har vi også Wonder, som kan åbne fuldt op til august, og Gæsten, der starter udendørskoncerter til juli. Det er alle arrangementer, der giver mange kunder til os, så det tegner meget positivt, siger Ralf Due.