Bornholm byder velkommen igen – efter et års pause
Arkivfoto: Berit Hvassum

| GRATIS
15. JUN 2021 • 10:04
Af: Henrik Nielsen

Bornholm byder velkommen igen – efter et års pause

TILFLYTNING

Efter et års coronapause ser regionskommunen frem til igen at kunne byde nye tilflyttere velkommen. Det sker i efteråret, hvor de nye øboer ved fire arrangementer får mulighed for at møde kommunen og hinanden under uformelle former.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

På trods af covid-19-pandemien oplevede Bornholm sidste år en tilflytning på 1.693 personer, fremgår det af pressemeddelelsen. Børn, unge og voksne, som af vidt forskellige årsager valgte at flytte til Bornholm. Nogle har boet her før, andre er helt nye, men fælles for dem alle er, at de har valgt at skabe sig en tilværelse på Bornholm.

– I Bornholms Regionskommune er vi meget opmærksomme på, at man som tilflytter har behov for at opbygge et nyt netværk, og det vil vi rigtig gerne understøtte. Vi ønsker, at de nye bornholmere skal falde godt til på øen, på både kort og langt sigt, siger formand Erik Lund Hansen fra job-, udviklings- og fritidsudvalg.

Via kommunens tilflytteranalyse har udvalget konstateret stor opbakning til arrangementerne, og deltagerne går derfra med en positiv oplevelse.

– Så selvfølgelig skal de prioriteres igen, så vi får flest mulige nye bornholmere og dermed også medarbejdere til de bornholmske virksomheder, siger Erik Lund Hansen.

Alle arrangementer er med tilmelding, og tilflyttede i 2020 og 2021 vil modtage en personlig invitation i deres digitale postkasse, så snart detaljerne for arrangementerne er på plads.Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Flere nyheder