Ansætter ny direktør

Ansætter ny direktør
Arkivfoto: Nanna Krogh
NYHED | 8. JUN 2024 • 08:20
NYHED
8. JUN 2024 • 08:20

Den 15. august starter den nye direktør på Campus Bornholm. Valget er faldet på 51-årige Martin Lasse Hansen Sieben som kommer fra en stilling som administrerende direktør på VUC Storstrøm og har bred erfaring både som underviser, leder og direktør.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Campus Bornholm.

Her står der desuden, at den nye direktør medbringer stor erfaring og værdifulde indsigter inden for uddannelsessektoren og at han er klar til at lede Campus Bornholm ind i en ny og spændende fremtid.

Udnævnelsen af den nye direktør blev enstemmigt godkendt i skolens bestyrelse i torsdags, og bestyrelsesformand Charlotte Rønhof udtrykker sin personlige begejstring over, at have fundet den rette kandidat til stillingen som Campus Bornholms nye direktør:

– Jeg er rigtig glad for, at vi i dag kan præsentere Martin som vores nye direktør for Campus Bornholm. Martin har en dybtfølt interesse for Bornholm og er passioneret omkring styrkelsen af lokale forankringer, hvor hans stærke strategiske kompetencer og solide baggrund inden for topledelse i undervisningssektoren gør ham til det perfekte match for vores organisation.

Vi ser frem til at arbejde sammen med Martin og drage fordel af hans indsigt og lederskab, mens vi fortsætter arbejdet med at styrke skolen og bidrage til Bornholms bæredygtige udvikling, fortæller hun i pressemeddelelsen. 

Barn af Bornholm

Martin Lasse Hansen Sieben kommer selv fra Bornholm, og han glæder sig meget til at vende hjem og åbne et nyt livskapitel for hele familien, som udover ham selv tæller hustruen Mette og seks sammenbragte børn, hvoraf de to yngste på henholdsvis 13 og 14 år vil flytte med til Bornholm. 

– Det bliver rigtig godt at vende hjem og videreføre det fantastiske arbejde der er lagt, for at sikre gode uddannelsesmuligheder på Bornholm og styrke samarbejdsrelationerne i hele Danmark og ud over landets grænser, siger han. 

Han mener, at der ligger mange udviklingspotentialer i blandt andet energiø-projekterne og turismeområdet. Det kan efter hans mening bidrage til den positive udvikling af skolens uddannelsestilbud til elever, studerende og kursister.

– Jeg ser frem til at møde skolen og trække i arbejdstøjet til august, hvor jeg vil bestræbe mig på at bruge al min erfaring og viden til at styrke fællesskabet og inspirere arbejdet for at skabe de bedste uddannelsesmuligheder på Bornholm.


 

Martin Lasse Hansen Sieben
51 år, født og opvokset i Rønne.
Uddannet cand.mag. i historie og dansk
Masteruddannelse i Public Governance MPG
(mangler masterprojektet)
Diplom i ledelse
Udgav i 2016 bogen ’20 skridt til bedre lærersamarbejde ’ gennem Dansk Psykologisk Forlag A/S