Åben skov i Friskoven: 'Der er sket store ting, siden kommunen solgte os ejendommen'

Åben skov i Friskoven: 'Der er sket store ting, siden kommunen solgte os ejendommen'
Søndag er der åbent hus i Friskoven. Arkivfoto: Berit Hvassum
UDVIKLING | AAKIRKEBY | 7. JUL 2021 • 07:26
Henrik Nielsen
Journalist
UDVIKLING | AAKIRKEBY
7. JUL 2021 • 07:26

Er man nysgerrig efter at finde ud af, hvad Friskoven i Aakirkeby er for en størrelse, så kan man få stillet den nysgerrighed, når folkene bag projektet inviterer til åbent hus i weekenden.

Søndag klokken 10 fejer Friskoven således grenene til side og byder velkommen til blandt andet en rundvisning, fremgår det af en pressemeddelelse.

– Vi glæder os virkelig meget til at invitere særligt aakirkebyboer og andre bornholmere indenfor på dette sted, som mange bornholmere kender fra tidligere tider. Der er sket store ting, siden kommunen solgte os ejendommen, og vi håber, at vi vil få lejlighed til at møde mange andre lokale, siger Mads Kissow fra initiativgruppen i pressemeddelelsen.

Rundvisningen begynder fra engen ved Bygaden 15 og vil dække hele området. Siden den gamle produktionshøjskole på Bygaden blev solgt, har den været i forvandling fra skole til minilandsby.

– Mange mennesker har slået et smut forbi allerede, enten med hjælp, en god historie eller et nysgerrigt blik, og vi håber, at åbent hus-arrangementet kan give mulighed for at hilse ordentligt på, få svar på nogle spørgsmål og se, hvordan et spirende fællesskab tager form, fortæller Freja Friborg i pressemeddelelsen.

Der vil også være et lille loppemarked, hvor Friskovens børn forsøger at sælge noget.