– Jeg har så mange fantastiske kunder, der ringer. Det har forpligtet mig, og det er sgu synd at skulle lukke ned. Behovet er stort for en virksomhed som min, og jeg kører på fuld blus igen. Så tager vi et år endnu, og så ser vi, hvad der sker, siger Anders Knudsen.
Kalvestegkokken
– Jeg er blevet kaldt kalvestegkokken. Jeg sælger stadig meget kalvesteg stegt som vildt, men jeg laver jo også meget andet. Jeg får ingen priser, men når fru Pedersen siger til mig, at "nej, hvor var det dejligt og mørt, Anders, og der var nok af det", så har jeg fået mine michelinstjerner, siger den slagfærdige kok.
Anders Knudsen har haft Rabækkens Madservice i seks år, men inden da drev han i 26 år Nyker Madservice. Han har også haft en årrække som køkkenchef hos Jensen Denmark. Madlavning har været en stor del af hans liv, og han medgiver, at han nok også har svært ved at se sig selv som pensionist:
– Nyker Madservice, det var mig. Rabækkens Madservice, det er mig. Det er mit liv. Her er jeg Anders, ham der laver mad. Anders, der er pensionist – hvem er det?...