2.254 frivillige timer – der sker noget i Nexø

2.254 frivillige timer – der sker noget i Nexø
– Det bobler i Nexø. Det har det gjort de sidste fem år, men de sidste par år har det boblet rigtig meget, og der kommer til at ske rigtig meget igen i år med havnen, i byen og med vores attraktioner, fortæller Carsten Aalling. Foto: Line Søndergaard Hansen
NYHED | ABONNENT | 24. MAR 2023 • 15:30
NYHED | ABONNENT
24. MAR 2023 • 15:30

Den strategi, formand for Erhvervsforeningen Østbornholm sidste år gik til genvalg med, er lykkedes. I hvert fald hvis man spørger ham selv, og det skyldes i høj grad det engagement og det niveau af frivillighed, der findes i byen.

2.254 frivillinge timer er der blevet lagt i Nexø i løbet af det sidste år.

Det fortæller formand for Erhvervsforeningen Østbornholm, Carsten Aalling, i sin beretning ved torsdagens generalforsamling.

– Det bemærkes, når der bliver lagt rigtig mange timer i byen, og lysten til at bidrage viser sig. Det har varmet mit formandshjerte at se, hvordan der er blevet bidraget med det, jeg vil kalde for hjerteblod til Hjerternes By Nexø. Så udover de altid trofaste og vanvittigt vigtige Tordenskjolds soldater i foreningerne, skal der lyde en ekstra kæmpe stor tak til de personer og virksomheder, der også har gjort en forskel uden at forlange en krone for det, siger han.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her