1.100 borgere over 85 år kan snart blive vaccineret
Foto: Berit Hvassum

18. FEB 2021 • 10:02 • AF JULIA AKA WILLE • GRATIS

1.100 borgere over 85 år kan snart blive vaccineret

CORONA

Borgere over 85, der tilhører målgruppe 3 i coronavaccineprogrammet, kan forvente snart at få en invitation til en coronavaccine. Det oplyser sundhedschef hos Bornholms Regionskommune, Karina Nørby.

Lidt over 1.100 bornholmske borgere i målgruppen 3 vil få en invitation i e-boks eller i postkassen, og sundhedschefen opfordrer derfor til at holde øje med en invitation til vaccine.

Hun oplyser, at når man har modtaget invitationen, er det muligt at gå på hjemmesiden vacciner.dk og se, om der er ledige tider, men advarer om ventetid. Hvis man ikke har nem-id, kan der bestilles tid på telefonnummer 30 66 89 37.

Medarbejdere fra sundhed, ældre- og borgerservice er klar til at give en hjælpende hånd, hvor der er brug for det i forbindelse med vaccinerne. Det kan være at få hjælp til selv at bestille tid til vaccine eller hjælp til transporten til vaccinecenteret.

Kommunen opfordrer også pårørende, venner og naboer til at hjælpe med den særlige opgave, så alle, der ønsker at blive vaccineret får muligheden.

Kommunen oplyser, at forventningen er, at der kommer flere vacciner til Danmark i løbet af den kommende tid.

 


Få hjælp hos borgerservice

Er der er tale om, at man ikke selv kan finde ud af at bestille tid og heller ikke har nogen til at hjælpe sig, kan man ringe til Borgerservice på 56 92 00 00. Handler det om, at man vil søge om hjælp til transport kan man kontakte afdelingen for hjælpemidler på 56 92 54 00 eller hjaelpemidler@brk.dk
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.