Efterlysning: Bilist kørte tæerne over på 11-årig og forsvandt

Efterlysning: Bilist kørte tæerne over på 11-årig og forsvandt
Politiet søger vidner til et uheld mandag eftermiddag i Vibegårds Runddel. Arkivfoto: Allan Rieck
NYHED | RØNNE | ABONNENT | 22. NOV 2021 • 20:55
Holger Larsen
Journalist
NYHED | RØNNE | ABONNENT
22. NOV 2021 • 20:55

Asger slap billigt fra uheld i Vibegårds Runddel i Rønne.

11-årige Asger fra Knudsker tilbragte mandag eftermiddag-aften tre timer på Bornholms Hospital sammen med sin mor, inden de kunne tage hjem med den besked, at Asger var sluppet rimeligt billigt fra et uheld i Vibegårds Runddel i Rønne mandag eftermiddag.

– Han er heldigvis sluppet billigt. Intet er brækket. Det er kun tåen ved siden af storetåen, som er noget øm. Men vi kunne godt have fejret lillesøsters fødselsdag på en bedre måde, siger Asgers mor, Karina Nordahn Grenaa.

Asger var mandag lidt før klokken 14 på vej hjem fra Søndermarksskolen, da uheldet skete i rundkørslen.

– Asger forklarer, at han rakte venstre hånd ud som han skulle, da han skulle videre rundt i rundkørslen. Men så kom der en bil bagfra og drejede ind foran ham for at køre i retning ud mod lufthavnen, fortæller Karina Nordahn Grenaa.

Sagen er anmeldt til Bornholms Politi, og ifølge anmeldelsen handler det om en stor sort bil, som Asger kørte ind i med cyklens forhjul, og Asger siger også, at bilen har kørt hen over hans fod.

Den sorte bil stoppede ifølge forklaringen kun ganske kortvarigt op. En kvinde, der ikke talte dansk, sagde igennem et nedrullet vindue noget Asger ikke kunne forstå, inden bilen kørte videre.

– Asger mener, at det var et forældrepar med et barn i bilen. Derfor er vi noget chokerede over, at de ikke stoppede op og gik ud for, at se, om Asger var i orden, siger Karina Nordahn Grenaa.

En kvindelig bilist stoppede efterfølgende op for for at spørge, om Asger var ok, og hun hjalp Asger hen til Netto, hvor han han blev hentet af sin mor.

– Vi vil meget gerne tale med chauffører og passagerer i de to biler og gerne andre, der måtte have informationer om, hvad der er sket, siger vagthavende hos politiet.

Karina Nordahn Grenaa glæder sig over, at Asger ser ud til at slippe uden mén:

– Han kan godt gå på foden, og han har lige spillet lidt bold. Så det er billigt sluppet, når man tænker på, at han har fået et dæk hen over tæerne.

– Han vil meget gerne i skole i morgen, Men han bliver nok kørt, for han er noget chokeret, siger Karina Nordahn Grenaa.