Vil du dyrke idræt og motion i efteråret? Så læs med her

NOTITS | 15. SEP 2022 • 17:10
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
15. SEP 2022 • 17:10

DGI Bornholm har opfordret øens idrætsforeninger til at oplyse, hvilke idræts- og motionsaktiviteter de tilbyder i efteråret 2022. Det er blevet til et overflødighedshorn af tilbud til alle aldre fordelt over hele øen. Aktiviteterne er samlet i aldersopdelte kataloger, der kan findes på DGI Bornholms hjemmeside.

– Det er vigtigt at komme ud og bevæge sig – både for den fysiske og den medtale sundhed. Så efter en lang sommerferie er det igen tid til at se på, hvilke muligheder der er. Og der er mange, lover direktør for DGI Bornholm Karen-Margrethe Hansen Bager.

Hun opfordrer forældre til at motivere børn og teenagere til at komme afsted – og naturligvis også til selv at komme i gang. Hun roser samtidig øens frivillige ledere og trænere for deres engagement med at skabe rammerne, for at børn og voksne i alle aldre kan samles til sjove idrætsfællesskaber tæt på, hvor de bor.

– Vi er imponerede over de mange tilbud, idrætsforeningerne har meldt ind, og som vi nu håber kan være med til at inspirere folk til at finde motionstøjet frem, påpeger Karen-Margrethe Hansen Bager.

Fem kataloger

Katalogerne er inddelt, så man kan søge efter aktivitetstilbud, der er målrettet forskellige alderskategorier helt fra små børn op til tre år og til seniorer 55+. Der er i alt fem alderskategorier.

– Brug aldersopdelingen som en vejledning. Og er du ”voksen” eller ”Senior”, så lad være med at tænke for meget over, hvor gammel du er i år – men mere på, hvor ung du føler dig, opfordrer Karen-Margrethe Hansen Bager.

Hun gør endvidere opmærksom på, at katalogerne opdateres i takt med, at foreningerne melder eventuelle nye aktiviteter ind.

– Og hvis du har ønsker til en speciel aktivitet, som ikke findes i kataloget, er du velkommen til at henvende dig til DGI Bornholm, så vil vi prøve at hjælpe dig videre, fortæller Karen-Margrethe Hansen Bager.HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?