Journalist
NOTITS
26. MAJ 2024 • 16:09

Elite Bornholms U14-drenge besejrede topholdet Himmelev/Veddelev med 5-2.

Fire sejre på stribe har sendt Elite Bornholms U14-drenge op i top-3 i Liga Øst 3-rækken, hvor tre hold efter de første seks kampe alle er noteret for 15 point. Svendestykket blev leveret i lørdags, hvor ubesejrede Himmelev/Veddelev blev besejret med 5-2 på Rønne Stadion Nord.

Gæsterne fra Himmelec/Veddelev scorede først, men på mål af Elias Hansen og Malthe Nielsen kunne hjemmeholdet gå til pause med en føring på 2-1.

I 2. halvleg udlignede Himmelev/Veddelev til 2-2, men hurtigt sørgede Malthe Nielsen for en ny bornholmsk føring. Det blev 4-2, da et indlæg ramte en Himmelev/Veddelev-spiller og gik i eget net, mens Philip Mang med et flot langskudsmål gjorde det til slutresultatet 5-2.

Elite Bornholms U16-piger vandt med de samme cifre, da de spillede på udebane mod Union/Husum. Josefine Holm og Alberte Falk Holm sørgede for en bornholmsk føring på 3-0, mens Josefine Holm og Nanna Hansen scorede til 4-1 og 5-1.

U16-pigerne er fortsat ubesejrede og indtager med 15 point en fjerdeplads i Elite Øst 2-rækken, men tre hold ligger meget tæt i baghjulet på ubesejrede B73 Slagelse, der har 21 point for de første syv kampe.

U16-drengene tabte weekendens udebanekamp mod topholdet LSF med 0-2 og er noteret for fire kampe og seks point. Sejren på 2-1 over KB er ikke bogført, da københavnerne har nedlagt en protest, som endnu ikke er behandlet af turneringsledelsen.