To gange Helms var hurtigst i Royal Run
Arrangørerne af Royal Run oplyser, at løbet bliver afviklet i pinsen næste år. Foto: Jens-Erik Larsen

LØB | BORNHOLM OG KØBENHAVN | GRATIS
13. SEP 2021 • 11:54
Jesper Gynther
Journalist

To gange Helms var hurtigst i Royal Run

Søndag blev Royal Run afviklet på Galløkken. Der var desværre ikke nogen kongelige med i løbet, men til gengæld var der en del vikinger, som viste sig flot frem.

Lotte Helms og Rasmus Hansen fra Viking Atletik var nemlig henholdsvis hurtigste kvinde og mand på 10 kilometerdistancen. Lotte løb i 42:49, mens Rasmus løb i 38:39, hvilket var halvandet minut hurtigere end klubkammeraten Martin Gravesen.

På fem kilometerdistancen løb eliteløberen Lasse Hansen fra Viking Atletik den hurtigste tid hos herrerne i 18:11, mens Pernille Mygind var hurtigste kvinde i 21:43, mens andenhurtigste kvinde var Lærke Pelsen fra Viking Atletik i 23:08.

Man kunne også deltage på distancen One Mile, og her var Villads Grønbæk-Møller hurtigst hos herrerne i tiden 8:24, mens Laura Løvenstrøm fra BRK Personaleforening var hurtigst hos kvinderne i tiden 9:11.

Royal Run er dog ikke lavet for at sætte tidsrekorder, men mere for at sætte fokus på folkesundhed, så i den forstand er alle 670 deltagere i det bornholmske løb vindere.

 


Datteren sejrede i København

Mens Lotte Helms var hurtigste kvinde på 10 kilometer til Royal Run på Bornholm, så var datteren Mathilde Helms Kjær (også fra Viking Atletik) hurtigste kvinde på samme distance i den københavnske udgave af løbet. Datteren løb i tiden 36:21.Flere nyheder