Kjeld Lundbæk
Journalist
NOTITS
29. SEP 2024 • 15:18

Elite Bornholm vader i sejre i de københavnske Liga 2-turneringer for U14- og U16-drenge.

Men det holdt hårdt for U16-drengene, der i lørdagens topopgør på Rønne Stadion Nord vandt en kneben sejr på 3-2 over A27 fra Amager. Sejrsmålet blev scoret i kampens døende sekunder og blev sat ind af Lukas Tolstrup.

– Det var spændende - også lidt for spændende. Men de er det eneste hold, der har scoret mod os, så vi vidste godt, at de kunne noget, fortæller holdleder Thomas Stange.

Elite Bornholm var bagud to gange, men kort før pausen scorede Tobias Andreasen til 1-1, og syv minutter før tid udlignede Elias Hansen til 2-2.

Elite Bornholm topper nu sin række med 15 point - otte point mere end A27 og Hellas, der dog kan komme op på 10 point, hvis de vinder søndagens sene kamp mod Vanløse.

Syvende sejr i træk

U14-drengene fører også sin række med syv kampe og 21 point, men her er der kun tre point ned til HIK 2 på andenpladsen. Lørdag eftermiddag blev det til en udebanesejr på 3-1 over Sundby.

Sander Kofoed bragte bornholmerne foran efter 21 minutters spil, men kort efter udlignede hjemmeholdet til pausestillingen 1-1.

To mål inden for de første fem minutter af 2. halvleg - sat ind af Philip Mang Hring og Adnan Selimovic - sikrede sæsonens syvende sejr til Elite Bornholm.