Nyt gulv giver gymnaster bedre muligheder

Nyt gulv giver gymnaster bedre muligheder
Viking Teamgym har fire hold, som stiller op i konkurrencer. Ambitionen er at nå Danmarksserien. Eget foto
NOTITS | 27. MAJ 2024 • 14:00
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
27. MAJ 2024 • 14:00

Viking Teamgym har fået et nyt rytemegulv, der giver de sportslige ambitioner et ekstra skub.

En stigende interesse for konkurrencegymnastik er, hvad Viking Gymnastik og Trampolin oplever. Det drejer sig om de hold, der dyrker teamgym, der beskrives som den perfekte blanding af rytmiske bevægelser og kraftfulde spring. Nu kan klubben tilbyde gymnasterne bedre træningsmuligheder på grund af et nyt rytemegulv i DGI-hallen i Rønne.

– Med det nye rytmegulv skruer vi op for både forventninger og præstationer. Det har været en fantastisk rejse, og vi ser frem til fremtiden, fortæller instruktør Anders Beier i en pressemeddelelse.

For to år siden havde Viking Teamgym 40 gymnaster på sit basishold og to konkurrencehold. Sidste år var det steget til 75 gymnaster og fire konkurrencehold. Uden et egentligt rytmegulv har holdene vundet flere medaljer i konkurrencer, og med det nye gulv kan de træne på lige fod med resten af landet.

– Vores ambition er at nå Danmarksserien, og på blot to år er vi rykket fra aspirantserien til regionsrækken. Vi har store forventninger til den kommende sæson, hvor vi vil opdele holdene mere alderssvarende, og vi har allerede styr på et nyt trænerteam og mange hjælpetrænere, fortæller Anders Beier.