Nyt fælles ø-hold? Klubberne er ikke i tvivl

Nyt fælles ø-hold? Klubberne er ikke i tvivl
Noget kunne tyde på, at det rød-hvide-grønne spillesæt - som FC Bornholm benyttede tilbage i nullerne - snart skal hentes frem fra gemmerne. Arkivfoto (fra 2005): Carsten Buch
NYHED | ABONNENT | 23. JAN 2023 • 05:30
Jesper Gynther
Journalist
NYHED | ABONNENT
23. JAN 2023 • 05:30

KS-trænerne fra NB Bornholm og Hasle har udtalt til TV 2 Bornholm, at de begge er fortalere for, at man samler øens bedste seniorspillere på et fælles ø-hold. I sidste ende er det klubberne, der skal sige ja, hvis det skal blive til noget, og de er ikke i tvivl om, hvad der er den bedste løsning, viser en rundspørge, Tidende har lavet.

Fra 1999 til 2006 eksisterede FC Bornholm, som var en eliteoverbygning for øens klubber, og siden da har det i flere omgange været på tale at genoplive idéen.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her