Medaljeregn over atleter

Anne Juul Jensen vandt to guldmedaljer, og Emil Juul Jensen satte både personlig rekord og vandt guld. Ellie Sonne på Anne Juul Jensens skuldre satte personlig rekord i længdespring. Foto: Viking Atletik
NOTITS | ABONNENT | 27. SEP 2022 • 07:30
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS | ABONNENT
27. SEP 2022 • 07:30

Tre ud af fire atleter fra Viking Atletik vandt medaljer ved sæsonens afslutningsstævne.

Fire unge atleter fra Viking Atletik deltog i sæsonens afslutningsstævne i Greve. Tre af dem kom hjem med medaljer. Det fortæller klubben i en mail.

Anne Juul Jensen deltog i diskoskast og kuglestød og vandt guld i begge discipliner med 45,75 meter i diskos og 12,36 meter i kuglestød. Emil Juul Jensen satte ny personlig rekord på 48,84 meter i diskoskast og vandt overraskende stort i sin konkurrence.

Den fjerde medalje blev vundet af Maise Tholstrup, som efter en målfotoafgørelse fik hun en tid på 9,92 sekunder i finalen og en bronzemedalje i 60 meter. Hun sluttede stævnet med en fjerdeplads i 600 meter.

Ellie Sonne var også med og deltog i sit første store stævne. I hendes aldersgruppe, piger 8-9 år, var der 25 piger og dermed konkurrence om placeringerne i en grad, hun ikke har prøvet ved lokale stævner. Hun deltog i længdespring, boldkast og 60 meter. I længdespring blev det til ny personlig rekord på 2,83 meter. Det blev ikke til medalje, men en masse erfaring og et par nye atletikvenner, fortæller Viking Atletik.

Maise Tholstrup vandt bronze i 60 meter med en tid på 9,92 sekunder. Foto: Viking Atletik