Lasse Holmgaard bliver assistenttræner i Kolding IF

Lasse Holmgaard bliver assistenttræner i Kolding IF
Lasse Holmgaard. Arkivfoto: Ole Mik
NOTITS | 14. JAN 2024 • 20:17
Kjeld Lundbæk
Journalist
NOTITS
14. JAN 2024 • 20:17

Den tidligere NB Bornholm-træner Lasse Holmgaard tilknyttes pr. 1. februar 1. divisionsklubben Kolding IF, hvor han skal fungere som assistenttræner for klubbens cheftræner, Kristoffer Wichmann.

– Vi arbejder i Kolding IF hver dag på at skabe konkurrencemæssige fordele samt skabe en edge. Den virkelighed skabes først og fremmest uden for banen, hvorfor det er stort for os at få tilknyttet Lasse. Jeg har en vanvittig dygtig og dedikeret stab omkring mig, hvilket Lasse som træner og person passer helt perfekt ind i, siger Kristoffer Wichmann i en udtalelse til klubbens hjemmeside.

– Når vi får Lasse ind, skabes der muligheder for at gøre ting med vores spillere, hvor vi kan være anderledes og endnu dygtigere på den måde, vi vil fremstå på. Med Lasses forcer menneskeligt, men især trænerfagligt kan vi, over tid, blive endnu skarpere.

Teknisk chef Frederik Lund er også glad for at bygge videre på det stærke fundament:

– Med tilføjelsen af Lasse har vi taget endnu et rigtigt skridt i den retning, vi har sat for os selv. Som vi flere gange har nævnt, så er det vigtigt for os, at dem der spiller i Kolding IF har de bedst mulige forudsætninger for at præstere på højest muligt niveau, og det får Lasse en vigtig rolle i. Lasse skal have fokus på førsteholdstruppen, vores dygtige unge spillere og den individuelle træning. Vi glæder os til at tage imod ham og til at styrke setuppet endnu mere.

Hovedpersonen selv, Lasse Holmgaard, glæder sig til at komme i gang med arbejdet i Kolding IF:

– Jeg har fulgt Kolding IF de seneste par sæsoner og det er jo en klub i rivende udvikling på rigtig mange parametre. Det tiltaler mig på alle måder at kunne være med til at bidrage på denne fantastiske rejse, som allerede er i gang, og at jeg i det daglige kan være med til at arbejde med at udvikle spillerne og konceptet yderligere.

– Jeg flytter hele vejen fra Bornholm, og det er lidt langt, men jeg har altid gerne villet rejse langt for det rigtige fodboldprojekt. Hele tilgangen, spillestilen og miljøet omkring Kolding IF virker til passe mig godt.

– Min tilgang som træner, rent fodboldfagligt, minder på mange måder om den måde, Kolding IF allerede gør det på, og derfor tror jeg på, at det bliver et rigtigt godt match, sigerLasse Holmgaard, der støder til Kolding IF under klubbens træningslejr i Tyrkiet den 1. februar.