Lars Christiansen er årets frivillige ildsjæl

Lars Christiansen er årets frivillige ildsjæl
Lars Christiansen nyder prisen sammen med ASG og DGi Badminton Bornholm. Foto: DGI Bornholm
NOTITS | 18. APR 2024 • 19:41
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
18. APR 2024 • 19:41

DGI Bornholms Lederpris går i år til den frivillige ildsjæl i ASG, Lars Christiansen, der også er formand for DGI Bornholms badminton.

Prisen blev uddelt som en overraskelse i mandags, hvor Lars Christiansen var kaldt til møde i Bornholms Idræts- og Kulturcenter.

Lederprisen er i år udvalgt af DGI Bornholms bestyrelse og følgende blev nævnt om Lars Christiansen i motivationen til prisen:

- Han har igennem mange år været en utrættelig ildsjæl, der både har engageret sig i sin lokalforening (ASG) og i DGI Bornholms Badmintonudvalg.

- Han er drivkræften bag projekt ”Team Fjer Bornholm”, hvor der i kraft af sponsorer samt tilskud fra DGI Badminton og Badminton Danmark er rejst finansiering til en 3-årig ansættelse af en udviklingskonsulent indenfor badminton.

- Han har været med til at forny DGI Bornholms Badmintonudvalg – og har sikret sig gode udvalgskolleger, der løfter i fælles flok.

- Han går forrest, når der skal afvikles badmintonevents, stævner og turneringer.

- Han er klar til at sætte nye initiativer i værk for at fremme fællesskabet indenfor badminton.

- Han blev i 2023 belønnet med Badminton Danmarks Initiativpris på landsplan.

- Han har været indstillet til Bornholms Tidendes Lederpris – senest tidligere i år, hvor han dog blev slået af HC Pedersen fra Hasle Idrætsforening i en sms-afstemning.

Med prisen følger et gavekort på 5.000, der er doneret af Sparekassen Bornholms Fond.

 


 


Lars Christiansen fik overrakt prisen i mandags af formanden for Sparekassen Bornholms Fonds bestyrelse, Mads Akselbo Holm, og næstformand i DGI Bornholms bestyrelse, Jan Kjersgaard. Foto: DGI Bornholm