Guldmedalje til veteran

11 deltog i stævnet, og de fik alle diplomer og vandt enten guld-, sølv- eller bronze-medaljer. Eget foto
NOTITS | 14. MAR 2024 • 15:00
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
14. MAR 2024 • 15:00

Det er typisk kun børn og unge, som deltager i DGI Bornholms atletikstævner, men onsdag var også Jørgen-Ole Trasborg med i veteranklassen.

DGI Bornholms atletikudvalg holdt onsdag eftermiddag et mesterskabsstævne i atletik. Det var Mangekampen, der blev afviklet i Søndermarkshallen med 11 deltagere.

Deltagerne skulle udføre en trekamp og deltage i et løb, et spring og et kast. Resultaterne blev pointberegnet på computeren, og deltagernes pointtal bliver sammenlagt, når trekampen er udført, og atletikudvalget finder så, hvem i hver aldersklasse der har flest point. Der uddeles medaljer til nr. 1, 2, 3 i hver aldersklasse, og alle får et diplom med deres resultater på.

– Alle børnene ydede sit bedste i stævnet og leverede gode resultater, fortæller Helene Svendsen fra atletikudvalget i en pressemeddelelse.

En af dem, der udviklet sig, er Theo Holm, som havde et rigtig godt spydkast på 17,38 m. En anden, der stormer frem og præsterer gode resultater, er Adnan Sabanovic. Han løb en flot sprint 2x30 m på 10,6, sprang længdespring på 4,11 m og kastede spyddet ud på 15,30 m.

Af andre præstationer kan nævnes Lucca Kruger-Johnsens længdespring på 3,25 m, og Ellie Sonnes sprint på 2x30 m, som hun klarede på bare 11,5 sekunder. Hun sprang også et flot spring på 3,01 m.

En enkelt voksen var også med. Jørgen-Ole Trasborg er kommet tilbage til atletikken og præsterede fine resultater til mesterskabsstævnet, blandt andet sprang han et flot længdespring på 3,75 m.

– Gode resultater. I april starter vi stævnerne ude på Rønne stadion Nord, håber det tiltrækker flere atleter til at komme i gang igen med atletikken, fortæller Helene Svendsen.