Firmastafetten er tilbage: 'Vi glæder os'

Firmastafetten er tilbage: 'Vi glæder os'
Viking Atletik håber på travlhed i skiftezonen. Foto: Berit Hvassum
MOTION | RØNNE | 18. AUG 2021 • 07:11
Af:
Mette Holm Hansen
MOTION | RØNNE
18. AUG 2021 • 07:11

Torsdag den 2. september står Viking Atletik klar til at afvikle årets udsatte firmastafet. Og der er lagt op til både løb og hygge omkring den røde kunststofbane på Rønne Stadion Nord. Udover at løbe kan der nemlig bestilles grill med mere.

– Vi glæder os til at komme i gang igen, vi er klar, siger Claus Clausen, formand for Viking Atletik.

De store løbe-events ser efter et 2020 med mange aflysninger på grund af covid-19 ud til at kunne afvikles uden større restriktioner. I foråret sendte Viking Atletik de første deltagere tværs over Bornholm på en halvmaraton, Cross Island, og sidst i juli blev det store etapeløb over fem dage, Etape Bornholm, afviklet med 1500 tilmeldte deltagere.

– Hvis vi kommer over 500 deltagere skal vi tjekke deltagernes coronapas og lave en sundhedsplan, men det er ikke noget problem. Vi afviklede Etape Bornholm med over 1.000 deltagere, siger formanden.

Firmastafetten afvikles fra atletikbanen på Rønne Stadion Nord, hvor løberne bliver sendt ud på veje og stier i området. Ruten er præcis tre kilometer og både flad og hurtig. Der skal tre deltagere til et hold, og der kan stilles op i en herre-, dame- eller mixklassen. Hvis man ikke kan stille op for et firma, er der mulighed for at løbe op i en såkaldt åben klasse.

Skiftezonen, hvor mange kolleger og tilskuere plejer at følge slagets gang, er lige foran tribunen. 200 deltagende hold har tidligere været kutyme.

Sidste onlinetilmelding er den 31. august.