Få muligheder for Magnus Cort i denne uge

Få muligheder for Magnus Cort i denne uge
Magnus Cort – måske opstår chancen på fredag. Arkivfoto: Jacob Jepsen
10. MAJ 2022 • 15:30
Tommy Rømer Kaas
Digital chef

Hvis Magnus Cort skal slå til i denne uge af Giro d'Italia, er chancen formentlig størst fredag.


Denne uge byder ikke på mange muligheder for cykelrytteren Magnus Cort, hvis det skal være nu, at han skal hente sin første etapesejr under det italienske cykelløb Giro d'Italia.

Løbet kan blive et historisk et af slagsen, hvis bornholmeren formår at hente en etapesejr. Dermed kan han nemlig blive den kun anden dansker, der formår at vinde i alle de tre store grand tours, Tour de France, Vuelta a Espana og Giro d'Italia.

Skal sejren komme i denne uge, er fredag formentlig eneste chance, lyder det på facebookprofilen Magnus ConCort Nielsen.

– Han forventer ikke at blande sig i massespurterne denne uge (forventes onsdag, torsdag og lørdag), og tager det så let som muligt på klassementsslagene (tirsdag og søndag), og det efterlader bare en enkelt dag i denne uge, hvor vi kan håbe på et togt, og det er på fredag, lyder det.

– Selvfølgelig er han klar til at slå til, hvis en uventet mulighed byder sig en af de andre dage, men ellers drejer det sig mest om at finde skarpheden til giroens to sidste uger, forklares det.

Magnus Cort lagde godt ud, da løbet startede i Ungarn i sidste uge. Han blev således en flot nummer fire på løbets første etape og beviste, at han formmæssigt er, hvor han skal være efter at være sat ud af spillet i en periode på grund af blandt andet et brækket kraveben.