Efter 10 år: Storsponsor for cykelhold fortsætter

Efter 10 år: Storsponsor for cykelhold fortsætter
BHS-logoet kommer fortsat til at pryde det bornholmske cykelholds trøjer. Arkivfoto: Allan Rieck
NYHED | ABONNENT | 17. DEC 2022 • 15:30

I 2023 vil der stadig være et BHS-logo på det bornholmske cykelholds trøjer. Trofaste sponsorer giver arbejdsro, siger direktøren.


Næste år kan BHS Logistics fejre 10 års jubilæum som sponsor for øens cykelhold. Det fremgår af en pressemeddelelse fra BHS – PL Beton Bornholm.

Det bornholmske transportfirma har nemlig lige offentliggjort, at det sponsorat de har haft siden 2013, da de overtog virksomheden Vips Transport, fortsætter i det nye år.

– Vips Transport havde et flot sponsorat af cykelholdet, og da vi købte Vips, havde jeg en fin snak med ejeren, Jim Sommer. Han var meget overbevisende omkring holdet og de muligheder, som der lå i sponsoratet, så det var oplagt at videreføre det i BHS-regi, siger direktør for BHS Logistics, Morten Studsgaard.

Sponsoratet blev dengang en begyndelse til et langt samarbejde mellem cykelholdet og BHS Logistics, og i flere år stod der Bech-Hansen & Studsgaard på maven af de bornholmske cykelryttere. Morten Studsgaard er selv en passioneret motionscykelrytter, og via blandt andet cykelholdets netværksture, blev han involveret mere og mere i holdet.

Der var nogen, der havde større planer med holdet.

– Michael Almeborg og familien Andreasen ville gerne lægge endnu flere kræfter i holdet i 2015, og prøve at udvikle det fra et amatørhold til et halvprofessionelt kontinentalhold. Den var vi med på i BHS, og vi stiftede sammen med familien Andreasen og Almeborg et selskab til at drive holdet, og siden har det udviklet sig rigtig flot, siger Morten Studsgaard.

Det større engagement udvirkede i 2017, at BHS indtrådte som navnesponsor, og holdnavnet Team BHS – Almeborg Bornholm var en realitet. Det passede nemlig sammen med, at Bech-Hansen & Studsgaard skiftede navn til BHS Logistics.

Afgørende for Bornholm

BHS Logistics er stadig, efter 10 år med i cykelholdet, nu mere end nogensinde. Firmanavnet indgår nu som en fast benævnelse af det bornholmske hold, som i dag hedder BHS – PL Beton Bornholm, og Morten Studsgaard glæder sig da også over, at BHS Logistics også i 2023 optræder som navnesponsor for cykelholdet, og han mener, at det giver rigtig god mening for virksomheden, at være en væsentlig spiller i Bornholms klart største sportsbrand.

– Der er naturligvis flere gode grunde til at vi med. Først og fremmest, så ønsker vi at støtte, at små gode ideer kan vokse sig store, hvis det rigtige engagement, vilje og gåpåmod er involveret, og menneskerne som driver det, vil frem i verden med en realistisk tankegang til det. Det er meget identisk med den ånd, som vi også har i BHS, siger direktøren.

Men det er ikke kun en støtte til et sportshold, det drejer sig om. Det kan nemlig betale sig, mener Morten Studsgaard.

– Derudover er der naturligvis rigtig god branding for os som virksomhed, for eksempel når rytterne eksponeres flot i Post Nord Danmark Rundt, og holdets navn nævnes og logoerne vises i tv.

Virksomhedens støtte til det lokale hold er dog helt afgørende for kvaliteten. Det mener direktøren for cykelholdet, Christian Andreasen.

– Vi er meget taknemmelige for, at BHS Logistics endnu en gang vil være en stor aktiv medspiller i, at vi kan drive vores cykelhold på et niveau, som kan konkurrere med de allerbedste cykelryttere i Danmark og Europa. BHS er, sammen med vores anden hovedsponsor, PL Beton, afgørende for at vores lille ø kan have et cykelhold i international klasse, som kan vinde cykelløb i det meste af Europa.

Og med en forlængelse af sponsoraftalen tør holdets direktør godt drømme større drømme.

– Det giver en meget stor arbejdsro at have så trofaste sponsorer, og det giver os mulighed for at blive ved med at drømme endnu større på vores cykelholds vegne, lyder det fra Christian Andreasen.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 03-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Søndag eftermiddag - mandag morgen: Søndag nat nærmer vi os igen 2 kr./kWh. Priserne svinger lige omkring eller under 2,20 kr./kWh alt inkl. Det er mellem 00 og 06, at du kan hente en ekstra besparelse. Opdateret søndag 13.02. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning